Táta si nechal vytvořit stejné znaménko, jako má syn. Tetování zabralo přes 30 hodin

27. prosince 2020·Články·Barbora Pisingerová

Foto: CBS Edmonton / Facebook

Většina rodičů chce pro své děti to nejlepší. Proto když Derek Prue starší zjistil, že jeho osmiletého syna trápí veliké mateřské znaménko, rozhodl se s tím něco udělat. Aby kloučkovi ukázal, že není proč si dělat starosti, nechal si sám vytetovat úplně stejné. 

Krásné gesto jednoho táty z Kanady nedávno obletělo svět a dojalo tisíce lidí. Derek Prue starší totiž absolvoval více než 30 hodin u tatéra, aby mu na těle vytvořil úplně stejné mateřské znaménko, jaké má jeho syn.

Osmiletého Dereka mladšího trápila barevná skvrna, která zabírala velkou část jeho torza. Když rodina vyrazila na koupaliště, malý chlapec se natolik styděl za své tělo, že si odmítal sundat tričko.

Táta vyrazil na pomoc

To byl zlomový okamžik pro jeho tátu. Když viděl, jak se jeho syn trápí, rozhodl se vyrazit mu na pomoc a chlapci dokázat, že není důvod dělat si starosti. Poprosil manželku, aby synovo znaménko detailně vyfotila, a sám oslovil šikovného umělce na poli tetování.

V salonu Tonyho Gibberta pak celkem strávil více než 30 hodin pod jehlami. Nepříjemnosti se ale vyplatily. Jakmile malý Derek junior uviděl výsledek, byl sice trochu zmatený, měl ale z tátova gesta velkou radost. Mámě Shanel pak řekl, že až příště s tátou vyrazí na koupaliště, tričko už si klidně sundá.

Články - další články

Doporučujeme