Už jste slyšeli o ketóze? Ne? Rozhodně tedy nepřestávejte číst!

21. května 2018·Články·Josefína Kováčová

Ketóza je v poslední době často skloňovaným termínem. Je tomu tak díky jejím příznivým vlivům nejen při snižování váhy a boji proti obezitě, ale i v mnoha dalších směrech pozitivně ovlivňujících vaše zdraví.

Recept je jednoduchý! Abyste se dostali do ketózy, je potřeba omezit příjem sacharidů. Jakmile tělo sacharidy nemá, musí je něčím nahradit a to takzvanými ketonovými látkami – z čehož pochází i název ketóza.

 A co to v praxi znamená?

Ketonové látky tělo vytváří z vašich tukových zásob, a proto je ketóza pro hubnutí tolik výhodná. Dokonce i vědecké studie potvrzují, že hubnutí v ketóze je rychlejší nežli hubnutí s vyšším příjmem sacharidů.

A nejenže zhubnete! Do budoucna pro vás bude jednodušší nepřibrat.

Ptáte se, jak je to možné?

Je to tím, že během diety máte po celou dobu nízkou hladinu cukru v krvi. Tělo se tak po dobu diety naučí, jak lépe cukry využívat a přeměňovat na energii. Organismus díky tomu nepotřebuje takovou dávku hormonů, které jinak podporují ukládání tukových zásob. Odborně se tato změna nazývá snížení inzulinorezistence. Dalším pozitivem této změny je například i to, že nebudete mít do budoucna takové nutkání mlsat.

Pozitivní vliv nejen na hubnutí nebo hladinu krevního cukru odhalilo již i mnoho klientů užívající dietu Ketomix, která je založena právě na ketóze.

Ketomix je skvělá cesta, jak jednoduše nastartovat ketózu. 5x denně si pochutnáte na osvěžujících koktejlech, teplých polévkách, kaších a omeletách. O více se starat nemusíte – pouze sledujete, jak jdou kila krásně dolů a Vy se cítíte jednoduše skvěle!

Pro více informací klikněte ZDE.

 

Články - další články

Doporučujeme