VIDEO: Řidič kamionu jel jako pilot Formule 1. Důvod je neskutečný

13. července 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Hazardéry na silnicích a dálnicích je možné spatřit prakticky po celém světě. Bezpečná jízda totiž není pro každého a uspěchanost spolu s egem hrají hrají při jízdě autem, bohužel, velkou roli.

Na britské silnici probíhaly stavební úpravy povrchu vozovky. Stavbaři si část levého okraje uzavřeli a na asfalt namalovali provizorní značení nových jízdních pruhů. Úprav v levém, čili v Británii pomalém pruhu si všiml řidič vozidla, jenž sundal nohu z plynu a pokračoval pomalejším tempem.

Šofér kamionu jej chtěl předjet a pokusil se odbočit do prostředního pruhu. V ten samý moment však do stejného pruhu zamířilo i modré auto, které si kamionu nevšimlo. Řidič nákladního vozu však stačil zareagovat a zařadil se na poslední chvíli zpět.

O několik sekund později se však řidič nákladního vozu rozhodl svému kolegovi v modrém autě pomstít, když přejel do pravého pruhu, jen aby byl svému “soupeři” poblíž a mohl mu oplatit stejným způsobem. Zbytečné a riskantní chování řidiče kamionu mohlo dopadnout tragicky, ale naštěstí všichni na silnici zareagovali včas a nikomu se nic nestalo.

Články - další články

Doporučujeme