Z manžela manželkou? Muž podstoupil změnu pohlaví, žena s ním i nadále žije

6. listopadu 2018·Články·Karolína Stránská

Příběh, který se jen tak nevidí. Manželská dvojice spolu zůstala více než 40 let a to i přes to, že manžel podstoupil změnu pohlaví a stal se ženou.

V pořadu televize BBC prozradila Steff (65), že strávila 40 let jako muž jménem Steve, který si vzal svou školní lásku Lynne.

Nicméně Steve vždycky uvnitř věděl, že touží být ženou. Nakonec zjistil, že je vlastně lesbičkou, která je uvězněna v těle muže.

Poté, co jejich dva synové dospěli a opustili domov, Steff začala se svou proměnou v roce 2013 a nyní žije jako žena, která však zůstává vdaná za Lynne. Ta tvrdí, že je 100% heterosexuálkou.

Dvojice z britského Bristolu přiznává, že v jejich vztahu chybí jakýkoliv fyzický element a v pořadu partnerky přznaly, že se potýkaly s potížemi, když se snažily změnám přizpůsobit.

Steff televizi přiznal, že Lynne chybí její manžel Steve. “Ta vina byla hrozná. Připadalo mi, že jsem Lynne zklamala. Moc ji miluji i teď. Stála mi po boku, je neuvěřitelně odvážná. Věděla, že ztratí svého manžela,” dodává Steff.

Články - další články

Doporučujeme