Bizarní důvod zrušení svatby: Kráska odkopla svoji lásku z dětství na radu věštkyně

2. října 2016·Zábava·Redakce

Je obvyklé, že nevěsty před svým dnem D blázní, jenže co provedla Lisa Manso, se dá jen těžko pochopit. Svatbu za skoro 200 tisíc korun zrušila jen tři týdny před jejím konáním, a to proto, že jí to poradila věštkyně.

Všechno bylo naplánované a do svatby zbývaly jen tři týdny. Jenže to by Lisa nesměla navštívit ženu, která se živí jako médium a mladé ženě řekla, že by se za žádnou cenu neměla vdávat.

“Když mi řekla, abych se nevdávala, spadla mi čelist. Ochromilo mě to. Já jí ani neříkala, že mám před svatbou,” řekla Lisa pro list The Sun.

“Oznámila mi, že se mám vdát později a bez všech těch ozdob okolo,” dodala Lisa, která si měla vzít se vším pompou v pětihvězdičkovém hotelu svoji dětskou lásku. Se snoubencem, teď už bývalým, se potkali, už když jí bylo třináct let.

Lisa vědmu poslechla, svatbu zrušila a prý je šťastná. Mimochodem důvodem, proč ji měla zrušit, byla prý vidina vědmy, že bude Lisa slavná. Prý viděla kamery a červený koberec.

Slavnou se Lisa díky svému příběhu nakonec stala, ale ze šťastného konce se může radovat jen ženich. Vzít si ženu, která dá na radu vědmy, kdoví, jak by tohle manželství dopadlo…

FOTO: Reprofoto Instagram

Zábava - další články

Doporučujeme