Blíží se premiéra volného pokračování komedie Po čem muži touží

29. ledna 2022·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Po čem muži touží 2. (Foto: se souhlasem CinemArt)

Do kin míří pokračování divácky úspěšné komedie Po čem muži touží, kde v hlavních rolích zazářila herečka Anna Polívková a herec Jiří Langmajer. V českých kinech novinka bude od 21. dubna. Teď společnost TOTALFILM zveřejnila oficiální trailer.

Druhý díl komedie bude jejím volným pokračováním. Na scénáři spolupracoval Rudolf Havlík s Filipem Oberfalcerem. Opět se diváci mohou těšit na humorný pohled na střet mužského a ženského světa a hledání vzájemného porozumění.

Tentokrát se Irena Kopáčová ocitne v mužském těle. Ve stejnou chvíli, kdy si v prvním díle Karel Král přál být ženou, ona si přeje být raději mužem. Irena tak bude mít mimořádnou šanci zjistit, jací muži opravdu jsou. V příběhu tak nebude nouze o komické situace.

“Snažil jsem se tak nějak po svém s tou holkou ve mně vypořádat a doufám, že tak, aby se lidi bavili…,” popsal pro TOTALFILM Jiří Langmajer. Když se natáčel první díl, tak se vůbec s pokračováním nepočítalo. “Netušili jsme, že by film mohl mít takový divácký úspěch, jaký měl, a tak pokračování vlastně vzniklo spíše organicky. Baví mě dělat komedie, a baví mě, když se lidi v kině smějí, to je ta nejlepší odměna. Myslím, že kolikrát je to těžší, než dělat artové věci,” dodal režisér Havlík.

Ve filmu se kromě hlavních hrdinů objeví Tereza Kostková, Pavel Šimčík, Ondřej Kavan, Leoš Noha, Oskar Hes, Zuzana Kronerová, Jiří Maryško, Radek Holub, Michal Kavalčík, Martina Babišová a Pavlína Němcová.


Zábava - další články

Doporučujeme