Padla první klapka pokračování Po čem muži touží. Hlavním tématem jsou opět rozdíly mezi muži a ženami

26. září 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Pokračování filmu Po čem muži touží. (Foto: se souhlasem CinemArt a Fénix Film)

Milovníci komedií se mají opět na co těšit. Na jaře příštího roku vstoupí do kin pokračování divácky nejúspěšnější filmové komedie Po čem muži touží. Režie se opět ujal Rudolf Havlík. Před pár dny padla první klapka a je jasné, že o scény plné humoru nouze rozhodně nebude. Informoval o tom deník Blesk.

Asi většina z nás si v první moment řekla, co v pokračování bude? První díl přeci skončil happy endem. Ale režisér společně se scénaristou Filipem Oberfalcerem měli od začátku jasno. V prvním filmu se hlavní hrdina Karel Král (Jiří Langmajer) ocitl v ženském těle. V druhém dílu sledujeme ženu Irenu Kopáčovou (Annu Polívkovou), která žije v jiné části města. Ve stejnou chvíli, kdy si Karel Král v prvním díle přál být ženou, ona si přeje být raději mužem. V pokračování tak sledujeme osud tohoto druhého těla.

View this post on Instagram

A post shared by CinemArt (@cinemart_filmy)

V příběhu opět nebude nouze o komické situace. Scénaristé si utahují ze stereotypů partnerských vztahů a rozdílů mezi muži a ženami. Ženu v mužském těle si zahraje herec Jiří Langmajer, což je pro něj velkou výzvou. Větší problém než přemýšlet jako žena mi dělá pohyb. Od manželky Adély jsem okoukal jednu věc, je to postoj, který má naučený z baletu. Jednu nohu má rovně a druhou úplně doleva. Mě to strašně bolí a ona tvrdí, že je to hodně pohodlné. To jsem ve filmu použil mockrát,” uvedl pro Blesk herec a dodal, že má i poradkyni, která mu radí, jak se pohybovat jako žena.

Kromě hlavních představitelů, kteří hráli i v prvním díle se v něm objeví nově Marek Taclík, Radek Holub, Pavel Šimčík, Oskar Hes, Karel Zima, Tereza KostkováLeoš Noha, který hraje parťáka Karla na stavbě. Od hlavního hrdiny si například nechávám radit v otázce citů ke své přítelkyni. Se zedničinou nemám problém nepohrdnu žádnou prací. Kdyby nebylo do čeho píchnout, tak klidně i zedničím. Myslím, že bych se to naučil,” řekl Noha pro Blesk.

Natáčení snímku bude probíhat do 5. října letošního roku. S premiérou se počítá na jaře 17. března 2022.

Celebrity - další články

Doporučujeme