Čech dostane 2,5 miliardy. Tohle všechno za ně může pořídit!

12. června 2015·Zábava·Redakce

Včera se konečně přihlásil skutečný výherce rekordní výhry v Eurojackpotu. A teď může přemýšlet, co si všechno pořídit. Tady je několik tipů na utrácení!

První, co člověka napadne při vysoké výhře, je asi pořídit si skvělé bydlení, případně nové auto.  Exkluzivní střešní apartmán v centru Prahy se sedmi pokoji a bazénem na terase se dá pořídit za 69 milionů korun. A pokud by se výherce nechtěl stěhovat z Pardubického kraje, je zde právě k mání barokní sídlo v Dašicích! To obsahuje čtyři historické budovy a okrasnou zahradu – to vše za pouhých 19 milionů!

Rolls Royce nebo tryskáč?

A teď něco na projížďky. Pokud se chcete blýsknout, tak si kupte parádní Bugatti Veyron z edice Legends (63 milionů), jestli dáváte přednost něčemu pohodlějšímu, tak šestimetrová limuzína Maybach 62S Landaulet stojí kolem 25 milionů. A stalový Rolls-Royce Phantom Drophed vyjde dokonce jen na 8,5 milionu! 

A pokud chcete něco opravdu speciálního, tak nejdražším autem světa je od loňského roku červené Ferrari 250 GTO z roku 1962, které se v aukci prodalo za 800 milionů korun! Ale pokud rádi létáte, kupte si nejdražší soukromé letadlo Gulfstream G650 (zhruba 1,7 miliardy korun). 

Kolem světa za 40 milionů

A co třeba cestovat? Možná by bylo nejlepší na čas zmizet a projet se kolem světa.  Jedna britská agentura nabízí zájezd na míru, který zahrnuje návštěvu 962 památek a přírodních skvostů UNESCO. Trvá dva roky a vyjde na 40 milionů korun. Pochopitelně se bydlí v nejluxusnějších hotelech a létá v byznys třídě. 

A pokud máte rádi sport a kulturu, co si pořídit skybox v pražské O2 Areně? Cena pronájmu se pohybovala kolem tří milionů za rok, což je pro miliardáře za hubičku. Za to dostanete v moderní aréně vlastní prostor s předsíňkou a sociálním zařízením, obývacím salónkem, kuchyňským koutem, a balkónkem, kde jsou sedadla přímo v hledišti. 

Pozvěte všechny do kina!

Anebo se můžete o svoje peníze podělit s ostatními. Za 2,466 miliardy korun můžete do kina na film ve 2D pozvat celou Českou republiku a ještě by vám zbylo více než půl miliardy korun na popcorn. Nebo byste mohli objednat 165,5 milionů nanuků Míša, které by stačily pro všechny obyvatele Ruska a České republiky dohromady. 

Zábava - další články

Doporučujeme