Češi zkrátka milují srandu… a Laviho. Vyšehrad: Fylm má rekordní návštěvnost

21. dubna 2022·Zábava·Dominika Číčelová

Vyšehrad (Foto: Profimedia)

Dlouho očekávaný film Vyšehrad: Fylm sklízí ohromný úspěch. O Velikonocích vyrazilo spoustu lidí do kina a velká spousta z nich si vybrala právě příběh kontroverzního fotbalisty Laviho v podání Jakuba Štáfka. Během dvou dnů ho vidělo přes 204 tisíc diváků. Informaci přináší Extra.cz.

Popularita seriálu se v roce 2016 strhla jak LAVIna. Není tedy divu, že se tvůrci rozhodli natočit celý film o této nezkrotné fotbalové hvězdě, který na velice nekorektní seriál navazuje. Ve filmu se stejně jako v seriálu blýsknou Jakub Štáfek, Jakub Prachař, Jiří Polyhar nebo Šárka Vaculíková.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Julius “Lavi” Lavický (@julius.lavi.lavicky)

Už během prvních dvou dnů se na tento snímek přišlo podívat více jak 200 tisíc diváků. Takový úspěch v prvních dvou dnech nedosáhly ani takové filmy jako Zátopek nebo Karel. Julius Lavický se tak v klidu může rovnat například zahraničnímu trháku Spider-Man: Bez domova (protože Lavi domov má, a to pořádnej!).

O možném zklamání z velkého očekávání nemůže být řeč. Na sociálních sítích se Vyšehrad: Fylm těší pochvalným reakcím a někteří milovníci tohohle fotbalisty-průšviháře se do kina přišli podívat opakovaně. Češi zkrátka milují srandu a zábavu a je znát, že Lavi si našel místo i v srdcích těch, kteří nepatří k fotbalovým nadšencům.


Zábava - další články

Doporučujeme