Chystá se muzikál s písněmi Karla Gotta. Připravuje ho Sagvan Tofi!

2. května 2016·Zábava·Redakce

Na jaře příštího roku bude mít v Hudebním divadle Karlín premiéru nový muzikál Čas růží postavený na písních Karla Gotta. Autorem scénáře je herec, zpěvák a producent Sagvan Tofi, který stojí za muzikálem Děti ráje.

Tvůrčí tým muzikálu Čas růží a námět bude představen na tiskové konferenci v červnu. “Chtěl jsem vytvořit zcela nový příběh, který prozatím zůstane veřejnosti utajen. Myslím si ale, že si v něm diváci a posluchači určité paralely s životem našeho legendárního zpěváka najdou,” uvedl Tofi. 

Tvorba scénáře a upravování námětu pro něj znamenalo především opakovaně poslouchat přes 2000 písní, které Gott za svou třiapadesátiletou kariéru nazpíval. Pro muzikál jich vybral tři desítky. “Na první dobrou jsem zkrátka věděl, že Sagvanův námět má nápad a hned mi bylo jasné, kolik měl Sagvan se scénářem práce, aby obsahově k příběhu seděly písně,” podotkl ke scénáři Gott, který se na tvorbě muzikálu podílí jako umělecký supervizor. Kromě toho maluje i nový obraz, který bude hrát v představení klíčovou roli.

Karel Gott musí znovu na operaci! Proběhne v dutině břišní

VIDEO: Poslední Gottovo vystoupení před nemocí! Podívejte se

Sagvan Tofi: Když už chci něco dělat, tak chci, aby to bylo nejlepší

 

Zábava - další články

Doporučujeme