DÁMSKÝ KLUB: Nejlepší Silvestr vašeho života

1. ledna 2015·Zábava·Redakce

A je to za námi! Rok 2015 je minulostí, včerejší silvestrovské oslavy také. Na jakou silvestrovskou oslavu vlastně vzpomínáte nejraději?

Silvestrovské oslavy se většinou podobají jako vejce vejci. Pití, chlebíčky, jednohubky, televizní estráda, návštěva u přátel, tombola na plese, konfety, petardy, kocovina.

Ale určitě existují Silvestry výjimečné, na které nezapomínáme!

První Silvestr bez rodičů

Takový Silvestr určitě patří na začátku večera k těm nejlepším. Závěrečné hodnocení závisí na případné konzumaci alkoholu a jeho množství. Tedy i na věku oslavenců. Někomu stačí ke štěstí neomezená doba strávená na počítači.

Narození dítěte

Silvestr, kdy místo slavení s přáteli ujíždíte do porodnice, ten se rozhodně nezapomíná! Pokud se potomek narodí 31. 12., nedávejte mu ze samé radosti jméno Silvestr.

Žádost o ruku

Silvestr má asi nějakou magickou moc, protože při oslavách padá poměrně hodně žádostí o ruku. No, když už je vychlazený sekt!

Nová práce

Možná i vám zavolal budoucí zaměstnavatel právě na Silvestra. Slíbili, že se ozvou do konce roku, tak se prostě ozvali! Dvojnásobný důvod k oslavě!

Setkání s přáteli

Jednou za rok se na horské chatě potkáváte s přáteli, které přes rok nevidíte. V takovém případě jsou vlastně nejlepší všechny vaše Silvestry!

 

Na jakého Silvestra ráda vzpomíná Aneta a Markéta?

Aneta: Silvestra moc neprožívám, ale když už, tak nejlepší byl asi můj první Silvestr bez dospělých. V pubertě to bylo terno, lítat o půlnoci po ulicích 🙂 To mě ale rychle přešlo, protože se bojím petard jak čert kříže.

Markéta: Asi nejlepší jsou kostýmované Silvestry s partičkou na horách. Spousta legrace, dobrot, sněhu…..

Pokud jste oslavy zvládli na výbornou a dnešek si užíváte, připojte se k nám a pište ty NEJ zážitky jako SMS do pořadu Dámský klub. Jsme tu pro vás od 16:00 – 17:00 hodin. 

 

Zábava - další články

Doporučujeme