Dámský klub se ptá: Chodíte na školní srazy?

15. října 2015·Zábava·Redakce

Vidíte se po dlouhé době a pak si máte alespoň co říct. Právě s tím chodí spousta lidí na třídní srazy. Baví vás třídní srazy nebo na ně ani nechodíte? Dnes si o tom budeme povídat v Dámském klubu na Frekvenci 1.

Party až do rána

Popovídat si se spolužáky je často zajímavá zkušenost. Neviděli jste se dlouho a tak chcete o každém vědět jak se má, co dělá a totéž se chce on dozvědět o vás. Pak se nemůže nikdo divit, že domů dorazíte až za ranních hodin.

Když je to jednou za čas, pak to prostě stojí za to. Proto si to užijte a těšte se na další. Je dobré, když se spolužáky nepřetrháte vazby a budete udržovat alespoň občasný kontakt.

Vzpomínání nad fotkami

V dnešní elektronické době si můžete všechno naskenovat a sdílet na sociálních sítích. Pořád má ale větší kouzlo, kdy se se spolužáky sejdete u vína, vytáhnete staré papírové fotky ze školních let a začnete vzpomínat. Čím starší budete, tím nostalgičtější bude vaše rozjímání nad školními lety.

U starších ročníků se dělají srazy častěji, třeba jednou ročně. Čím jsou spolužáci starší, tím méně alkoholu na setkáních teče, ale na dobré zábavě to neubírá. Často je to právě naopak.

Jaký mají názor na školní srazy moderátorky Dámského klubu?

Aneta: Je to nejvíc nejlepší. Třídní srazy si děláme už od základky. V pubertě byly ještě tak 5x za rok, s nástupem práce, dětí a všech životních povinností se stáhly tak na 1x za rok. A celá základka se sešla po 10 letech, to byl zážitek, hlavně ty učitelky. Teď se těším, jestli někdo zorganizuje sraz po 20 let, tuším že to vyjde na rok 2016 :-). Bože, jsem stará!!!

Markéta: Srazy gymplu dodržujeme celá léta nejméně jednou za dva roky, když se zadaří, tak i 2x za rok. Základka po spoustě let byla překvapením. Měli jsme tam ale starou fotku a postupně jsme se identifikovali. Mám srazy ráda. My jsme si totiž zakázali ukazování fotek dětí, takže jen mluvíme, pijeme a smějeme se. A málo si ráno pamatujeme :-). To ale už bude věkem.

A jak si užíváte školní srazy vy? Máte nějaký neobvyklý zážitek? Probereme to už dnes mezi 16. a 17. hodinou v Dámském klubu na Frekvenci 1. 

Zábava - další články

Doporučujeme