Dárek od Ježíška, který potěší a vydrží!

7. prosince 2015·Zábava·Redakce

Vyberte si například rychlovarnou konvici s regulací nebo multifunkční robot, se kterým získáte 9 plnohodnotných spotřebičů v jednom.

Když se řekne Philco, většině z nás se vybaví pračka nebo chladnička. Málokdo tuší, že tato původem americká značka má na svém kontě celou řadu světových vynálezů a desítky let spolupráce s vesmírnou agenturou NASA.

Převratné technologické novinky tak mohou díky spotřebičům Philco pomáhat i u vás doma. V kombinaci s vysoce kvalitními materiály a funkčním designem, za který značka Philco sbírá ocenění, můžete svým nejbližším pořídit krásné, užitečné a hlavně spolehlivé pomocníky.
Vyberte si například rychlovarnou konvici s regulací nebo multifunkční robot, se kterým získáte 9 plnohodnotných spotřebičů v jednom.

Inteligentní konvice, která myslí za vás? Existuje!

Vyzkoušejte typ Philco PHWK 2000/2001/2002
Konvice ohřeje vodu ve škále od 20 °C do 100 °C bleskově nebo v režimu důkladného převaření, čímž zajistí sterilizaci vody. Oceníte, že vás informuje o teplotě změnou barvy podsvícení. Je to praktické a bezpečné, stejně jako skutečnost, že udrží vodu teplou. A dá vám hlasitě vědět, kdy je hotovo.

Spolehlivý pomocník? To je výkonný robot Philco PHSM 9000!

Díky opravdu silnému výkonu 1200W v celokovovém provedení včetně převodů a širokému příslušenství získáte řadu kvalitních spotřebičů za cenu jednoho: šlehání, míchání a hnětení v míse s objemem 5 l, mlýnek na maso, nástavec na klobásy, tvořítko na cukroví, krouhač zeleniny, lis na ovoce a mixér se skleněnou nádobou 1,5 l. Oceníte extrémní stabilitu a dlouhou životnost, stejně jako tichý chod.

Zábava - další články

Doporučujeme