Děsivé překvapení: Majitelé v novém domě objevili podivnou skrytou místnost

13. prosince 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Pod schodištěm byla ukrytá tajná místnost. Foto: Reddit

Při koupi nového domu na majitele nezřídka čeká i nejedno překvapení. Některá mohou být příjemná, jiná bychom naopak klidně oželeli. Nejmenovaná rodina zažila pořádný šok, když ve svém novém domě objevila prostor, o kterém před koupí neměla ani tušení. 

Ačkoli se tomu každý kupující snaží vyvarovat, není výjimkou, že se některé věci majitelé dozvídají až po koupi nemovitosti. Nejmenovaná rodina se na internetu pochlubila s nálezem, z kterého jim nejprve pořádně ztuhla krev v žilách.

Dům na první pohled vypadal naprosto normálně a všechno se zdálo být v pořádku. Pak si ale noví obyvatelé všimli podivné škvíry na jednom schodišti. Když ji prozkoumali, zjistili, že se celé schodiště dá nadzvednout.

Tajná místnost plná starožitností

Pod schody se pak k překvapení všech nacházelo ještě jedno schodiště vedoucí do skrytého prostoru pod domem. V místnosti našla rodina starožitný nábytek, 10 lahví vína ze 60. a 70. let, staré dřevo a potrubí.

Dcera nových majitelů se s nálezem pochlubila na diskuzním fóru Reddit. Příspěvek si okamžitě získal stovky komentářů, z nichž většina jasně uváděla, že by jejich autorům z místnosti dobře nebylo. “Tak to rozhodně ne, viděl jsem film Parazit,” odkazoval například jeden diskutér na oblíbený horor.

Našli se ale i tací, kteří by prostor navíc ve svém domě ocenili. “Všichni tady píšete, jak je to děsivé, zatímco mě jenom napadá, jaký by z toho byl dobrý vinný sklípek,” svěřila se jiná diskutérka.

Foto: Reddit; Shutterstock

Zábava - další články

Doporučujeme