Dobrá zpráva pro fanoušky: Seriáloví Přátelé se vrací v podobě muzikálu

5. února 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: ČSFD

Ačkoli od dob natáčení seriálu Přátelé už uběhlo tolik času, že mezitím vyrostla celá nová generace, legendární pořad má na celém světě stále miliony fanoušků. Producenti to moc dobře ví a možná i proto nyní přišli se zcela novým projektem: kultovní seriál přetvořili do muzikálového představení! 

Seriál Přátelé nepochybně patří mezi nejúspěšnější televizní projekty všech dob. Osudy sympatické šestice sledovaly pravidelně miliony diváků a mnozí zůstali svým hrdinům věrní dodnes.

Tvůrci seriálu i herci od té doby několikrát vzbudili ve svých fanoušcích plané naděje, když to už už vypadalo, že se kolem Přátel chystá něco nového. Nyní se ale diváci konečně dočkali: v prodeji jsou totiž lístky na speciální muzikál, který z deseti řad seriálu vyzobe to nejlepší a ztvární oblíbené scénky na prknech divadla.

Pro Čechy máme přece jenom smutnou zprávu, muzikál totiž zatím hrají pouze v Austrálii. Je ale možné, že pokud bude hodně divácky úspěšný, zamíří projekt i do dalších zemí.

Představení s názvem Přátelé: Muzikálová parodie má sledovat osudy Rachel, Moniky, Phoebe, Joeyho, Chandlera a Rosse na Manhattanu v devadesátých letech a chybět nemají ani rozhovory v legendární kavárně Central Perk.

Lístky se do prodeje dostávají již tento týden, první představení se ale odehrají až 7. a 8. srpna v Brisbane. Další budou následovat 28. a 29. srpna v Melbourne, 11. a 12. září na předměstí Pannamatta, 25. a 26. září v Adelaide a nakonec 3. října v Perthu. Pokud tedy máte pocit, že vám nové představení nesmí uniknout, pořád máte čas objednat si letenky.

Zábava - další články

Doporučujeme