Případy 1. oddělení se vrací! Česká televize prozradila, co nás na podzim čeká

23. července 2022·Zábava·Redakce

Případy 1. oddělení (Zdroj: se souhlasem České televize)

Nešlo to jinak. Seriál Případy 1. oddělení, které vysílá Česká televize, měl takový úspěch, že scenáristé museli už potřetí napsat další sérii oblíbených detektivních případů. Na jaké nové tváře se můžete v seriálu těšit? A co dalšího pro vás ČT na podzim chystá? To prozradil Blesk.cz.

“Zastavovali mě v hospodě, kdy bude třetí řada,” svěřil se Bolek Polívka alias major Plíšek. “Chlapi, musíte vraždit, aby měl Mareš o čem psát, říkal jsem jim.” Tak snad ho nevzali příliš za slovo a scenáristé přece jen dali hlavy dohromady, aby ukojili touhy nadšených diváků, kteří této mordparty nemají ještě dost. Scenáristé ovšem tvrdí, že tato série bude už ale opravdu poslední.

Diváci se mohou těšit na nové tváře

Ale ani o ty staré samozřejmě diváci nepřijdou. Na televizních obrazovkách budou moct dále vídat Polívkovu postavu majora Plíška i protivného sebestředného velitele Korejse v podání Miroslava Hanuše. Novinkou je nová posila v podání Barbory Bočkové nebo účes na pěšinku poručíka Sršně, kterého hraje Miroslav Vladyka.

Čtyři nové komedie

Máte rádi film Účastníci zájezdu? Tak to se můžete těšit na čtyři nové komedie od stejného režiséra, Jiřího Vejdělka – Bezva zuby na zásnuby, Ruce v záruce, Ledviny bez viny a S písní v tísni. Také nás čeká nová kriminální minisérie režiséra Jana Hřebejka. 

Zábava - další články

Doporučujeme