Fenka jezdí autobusem do parku úplně sama. Lístek má připevněný na obojku

26. ledna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Bored Panda

Někteří psi jsou opravdové osobnosti. Fenka Eclipse je určitě jednou z nich. Černá labradorka ze Seattlu totiž každý den jezdí sama autobusem do psího parku a pak se sama vrátí domů.

Fenka Eclipse je opravdové číslo. “Každý den odchází z domu sama, jede autobusem do psího parku, tam stráví několik hodin a pak se sama autobusem vrátí zpátky. Dokonce má i jízdenku připevněnou na obojku,” napsala na konci prosince 2019 na Facebook mladá žena jménem Robbie Lauren.

“Všechno to začalo, když jejímu páníčkovi Jeffu Youngovi trvalo moc dlouho, než nastoupil, a ona nedočkavě vběhla do autobusu napřed. Řidič ji poznal a vysadil ji u psího parku, a Jeff ji později dohonil. Po několika podobných příhodách ji Jeff začal pouštět samotnou a ona se vždy po několika hodinách vrátila domů,” popsala Lauren, jejíž příběh se okamžitě stal virálem.

This is Eclipse. Every day she leaves her house, by herself, and takes the bus downtown to the dog park where she spends…

Zveřejnil(a) Robbie Lauren dne Neděle 29. prosince 2019

A navzdory tomu, že je Eclipse poměrně nezvyklým cestujícím, je fenka milovaným členem celého sousedství a lidé se za ní do MHD těší. “Všichni řidiči autobusů už ji znají a mají ji rádi, stejně tak mnoho pravidelných pasažérů. Často si k ní něco přisedne. Dokonce i policie jí udělila povolení, dokud s ní nemají problém řidiči. Všem zvedá náladu,” napsala žena.

Eclipse je opravdu “hodná holka”. Je velmi zodpovědná a je schopná se o sebe postarat i v džungli velkoměsta. Nikomu by navíc neublížila a se všemi lidmi i zvířaty dobře vychází.

Zábava - další články

Doporučujeme