FOTO: Muž se podepisuje kresbou kočičky! Neobvyklá signatura baví internet

31. července 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zatímco někteří jedinci vystřihnou jedinečný a přece estetický podpis bez mrknutí oka, jiní se u toho pokaždé potí a výsledek bývá značně různorodý. Mladý Peruánec si nedávno užil svých pět minut slávy, když se na internet dostal jeho velmi originální způsob podpisu. Místo svého jména totiž na dokumenty kreslí jednoduchá koťátka.

Veřejnost se o této zvláštnosti dozvěděla kvůli souhře okolností 18. června letošního roku. Muž a několik dalších lidí byli tehdy zadrženi místní policií kvůli podezření na nelegální držení střelných zbraní. Při zatčení však bylo potřeba zkontrolovat pochopitelně i dokumenty. A tam na úředníky čekalo něco, co je při nejmenším zaskočilo…

Jednatřicetiletý Juan Carlos Varillas Bazán totiž na místo klasické muří nožky nakreslil do kolonky pro podpis jednoduchou kočičku. A proč vlastně? Když mu bylo 16 let a zažádal si o svůj první průkaz, měl tehdy kočku, kterou měl moc rád.

Úřednice mu tehdy prý poradila, aby se podepsal běžnějším způsobem, aby neměl se svou signaturou v budoucnosti problémy. On se však rozhodl u kočičky zůstat. Nakonec se mu to natolik zalíbilo, že se stejným způsobem podepsal i na další doklady a listiny a přijal kočku za svůj oficiální podpis.

V životě mu to prý působí mírné potíže. Například v bance musí pokaždé vytahovat občanský průkaz, aby si úředníci ověřili, že se kresbička skutečně s předlohou shoduje.

Policie už muže dávno propustila, pobavení úředníci se však během jeho zadržení rozhodli zveřejnit kuriozitu na svých stránkách a příběh si od té doby žije vlastním životem.

Zábava - další články

Doporučujeme