FOTO: Neznámá žena zkazila svatbu na pláži! V plavkách se rozvalila kousek od oltáře

31. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Komu by se nelíbila romantická svatba na pláži. Mořský břeh patří mezi nejoblíbenější lokality, kde snoubenci touží vyslovit své osudové ano. Moře však přitahuje řadu lidí a nemusí se vždycky jednat jen o svatebčany. Pokud tedy nemáte velký kus pláže rezervovaný jen pro sebe, můžete snadno narazit na nechtěné hosty.

Tak jako mnoho jiných, i tihle snoubenci zatoužili po romantické svatbě na pláži. Zvolili si oblíbené Port Willunga na jihu Austrálie. Bohužel, pláž nebyla v době slavnostní události uzavřena veřejnosti, a tak ji pokazil nečekaný moment.

Jen metr od svatebčanů se totiž v nejdůležitější den jejich dosavadního života rozvalovala polonahá žena. Neznámá ležela s tváří směrem do písku a zdálo, že spí. Možná se však pouze odmítala vzdát svého místa na slunci. Jedna svatebčanka si bizarní situaci vyfotila a posléze ji nahrála na sociální sítě.

“Byla od nás jen metr, bylo to poměrně legrační,” sdělila autorka snímku australské mutaci deníku The Daily Mail. Fotografie vzbudila na internetu vlnu pobavené pozornosti. Nezvaná návštěvnice veškerou romantiku tak trochu zabila.

that awkward moment when a beach wedding interrupts your sun tanning session… ) #humansofportwillunga #shitadelaide

A post shared by Shit Adelaide (@shitadelaide) on

Zábava - další články

Doporučujeme