FOTO: Takhle vypadalo pražské představení Vivaldianno!

11. června 2015·Zábava·Redakce

Čtyři koncerty má za sebou projekt Vivaldianno 2015 - město zrcadel a stejně jako předtím v Bratislavě, Brně a Ostravě slavil úspěch i v naplněné O2 Areně v Praze. Podívejte se na fotky z včerejšího představení!

Projekt houslisty Jaroslava Svěceného a klávesisty skupiny Lucie Michala Dvořáka nabízí barokní hudbu se soudobým zvukem, projekce a animace, moderní tanec i mluvené slovo. V celku tak nabízí jedinečný hudební i vizuální zážitek nejen pro milovníky vážné hudby.

Moderně pojatým hudebním dílem barokního skladatele Antonia Vivaldiho provází příběh o jeho životě namluvený známými českými herci a úchvatné animace cenami ověnčeného umělce Kousuke Sugimoto. A hvězdní jsou i hudební hosté – čínský houslista Li Čchuan Jün a americká cellistka Tina Guo. Po boku svého otce hraje i talentovaná houslistka Julie Svěcená.

Posluchači Frekvence 1 mohli slyšet včerejší večer naživo, navíc bylo pražské představení snímáno kamerami České televize. Dnes se Vivaldianno – město zrcadel představí v Plzni a turné bude pokračovat dalšími 11 vystoupeními. Více informací je na www.vivaldianno.cz.

Zábava - další články

Doporučujeme