FOTO: Žena (28) 10 let nemůže najít partnera! Co je na ní tak zvláštního?

13. května 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Tetování je v posledních letech velmi moderní záležitost. Bohužel každý motiv nebo umístění nemusí být zrovna dobrá volba a po čase můžeme svého rozhodnutí hořce litovat. To se stalo i Adele Smith (28) z Leicesteru v Anglii. Kvůli tomuhle tetování neměla 10 let pořádný vztah!

Příběh Adele Smith může posloužit jako varování všem, kteří právě přemýšlí nad tetováním. Když jí bylo pouhých 18 let, přišla o svého milovaného pejska. Max nebyl žádný drobeček. Jednalo se o psa novofundlantského, který běžně dosahuje výšky 70 cm a váhy 60 až 70 kg.

Adele již v té době měla drobné tetování třešně na krku, které jí připomínalo zesnulého králíčka jménem Cherry. Okamžitě ji napadly Maxovy packy. Pro takové tlapy ale bylo potřeba najít dost velké místo. Adele byla sice velmi drobná, měla však vždycky bujné poprsí, a tak jediné dost velké místo nalezla na svém hrudníku.

Zpočátku se jí nápad velmi zamlouval. Na vysoké škole si ji každý rychle zapamatoval a sklízela za svůj motiv pozitivní reakce. Stačil však jen jeden rok a situace se zcela otočila. Packy se okoukaly a Adele si všimla, že ji kvůli nim lidé neberou vážně. Dokonce se jí začalo říkat různými nelichotivými přezdívkami.

Studentka měla pocit, že se všechno točí jen okolo jejích potetovaných ňader, a nikoli kolem její osobnosti. Žádný vztah jí během dlouhých deseti let nevydržel déle, než měsíc. Muži si prý kvůli tetování mysleli, že je lehká, i když skutečnost prý byla úplně jiná.

Mladá žena se po letech konečně odhodlala a postupně podstupuje laserové odstranění. To jde však pouze po kouscích, dlouho to trvá, je to velmi nákladné a navíc bolestivé. Celkem za proceduru utratí 1000 liber, tedy v přepočtu bezmála 30 tisíc korun a proces potrvá déle než rok.

Zábava - další články

Doporučujeme