Foťte jako profesionál! Lenovo VIBE Shot, smartphone s duší foťáku

7. března 2016·Zábava·Redakce

Focení a sdílení fotografií nebylo nikdy snazší. Je to trend, kterému rádi podléháme. Tak proč nesdílet fotky v té nejlepší kvalitě!

Multifunkční smartphone Lenovo VIBE Shot vás uchvátí svým neotřelým vzhledem a kvalitním fotoaparátem, se kterým vám už neuteče ani jeden snímek.

Lenovo VIBE Shot 

Smartphone, který funguje jako kompaktní 16Mpx fotoaparát s modulárním objektivem skládajícím se ze šesti čoček. Ojedinělou vychytávkou je mechanické tlačítko spouště, které nejen že usnadňuje focení, ale také ve vteřině aktivuje zadní fotoaparát. Kombinace dalšího hardwaru (například plnohodnotný 16:9 světelný snímač), a inteligentního softwaru vám zajistí ty nejlepší snímky ve dne i v noci.

Telefon svým předním 8Mpx fotoaparátem zaujme i mladé fotografy, fotící především pro potřebu svých profilů na sociálních sítích. Ke smartphonu je navíc možné snadno připojit blesk Lenovo Selfie Flash, který je skvělým pomocníkem při pořizování selfie záběrů za zhoršených světelných podmínek. Jednoduchý LED blesk speciálně určený pro přisvětlení scény a zlepšení barevného pozadí záběrů navíc na jedno nabití zvládne až 100 snímků.
Ale protože nejen fotkami živ je člověk, může se VIBE Shot pochlubit také nekompromisním výkonem, kvalitním 5palcovým Full HD displejem, 32GB úložištěm s možností rozšíření až o dalších 128 GB místa pro ukládání fotografií a superrychlým připojením LTE (4G).

Lenovo VIBE Shot, to je výkonný smartphone s duší foťáku. Stojí za vyzkoušení!

Zábava - další články

Doporučujeme