Nosím to, co chci. Plus size modelka šokuje internet odvážným oblečením

12. dubna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / jewelzjourney

Julianna Mazzei neboli Jewelz si kvůli své nadváze v životě prožila nemálo bolestných okamžiků. Když jí však bylo 23 let, řekla si, že se odmítá nadále stresovat. Rozhodla se přijmout své tělo, jaké je, a proslavila se jako plus-size modelka.

Mladá žena přezdívaná Jewelz měla nadváhu už v dětství. Kvůli její postavě ji kdysi děti krutě šikanovaly a nikdy ji nenechaly pořádně zapadnout. Dívka se dlouhé roky trápila, nenáviděla se a snažila se shodit, co šlo. Bohužel v tomto plánu nebyla nikdy příliš úspěšná.

Když jí však bylo 23 let, přišel zlom. Řekla si, že odmítá strávit další cenné roky života tím, že se bude nenávidět. “Než mi bylo 23, nesnášela jsem se. Díky inspiraci, kterou jsem našla na internetu, a poznání toho, kdo jsem a co potřebuji v životě dělat, mi došlo, že musím začít s přijetím sebe sama,” svěřila se pro The Independent.

Cesta to nebyla jednoduchá, ale Jewelz nakonec lásku k sobě našla. A s ní si získala i srdce tisíců lidí z celého světa. Mladá žena se začala angažovat ve světě módy, kam jí nově nabitá sebejistota a osobitost otevřely cestu. Její pravidelné příspěvky na Instagramu sleduje 100 tisíc lidí a pod každou fotografií se ihned vrší pochvalné komentáře.

Julianna si užívá, že se konečně dokáže radovat ze života a pro ženy i muže všech tvarů má jednoduché poslání: “Noste si, co chcete, protože tvar těla se vkusem nijak nesouvisí.” 

Zábava - další články

Doporučujeme