Gilmorky se vrací! Rory omylem ujelo, co s ní bude v nových dílech

17. září 2016·Zábava·Redakce

I když se hlavní hrdinky seriálu léta dušovaly, že už nikdy další pokračování Gilmorových děvčat točit nebudou, letos očividně změnily názor a nechaly se přemluvit k dalším čtyřem epizodám. Odvysílány budou ještě letos v listopadu.

Příběh svobodné matky a její dcery, ale zároveň příběh dvou nejlepších kamarádek, odehrávající se v americkém městečku Stars Hollow. Skvělé a svižné dialogy, trhlé nápady, komplikované vztahy a spousta kofeinu, to jsou Lorelai a Rory, jejichž životní karamboly diváci sledovali od roku 2000 hned v sedmi sezónách.

Po sedmi letech měl být konec a dlouho to tak dokonce vypadalo, jenže loni na podzim se začalo šuškat, že se Gilmorky vrátí. Pak stačilo pár provokativních selfie na Twitteru hlavních představitelek a bylo jasno! Gilmorky skutečně zase točí a první epizoda bude odvysílána na letos 25. listopadu. Mimochodem v Česku ho můžete sledovat na Netflixu.

A co oblíbené postavy čeká? Na to pochopitelně panuje přísné informační embargo. Jenže to by se v médiích nesměla rozpovídat představitelka Rory Alexis Bledel, která prozradila, že Rory bude novinářkou. 

„Rory přespává na gauči u kamarádů a přesouvá se z místa na místo. Hledá příběhy a každý, který ji chytí za srdce, chce zpracovat a převyprávět,” prozradila Alexis.

To, že bude pracovat jako novinářka, je sice zajímavé, ale všechny fanynky pochopitelně zajímá, u jakého muže nakonec skončí. Bude to Dean, Logan nebo Jess? Všichni tři se mají v nových epizodách objevit, přičemž jediný Logan bude ve všech dílech.

Znamená to snad, že s ním Rory žije? To zjistíme už za pár týdnů. 

Zábava - další články

Doporučujeme