Katka Knechtová konečně promluvila: Chodí se soutěžícím Petrem Borkovcem?

19. června 2018·Zábava·Karolína Stránská

Ačkoliv SuperStar už letos skončila, veřejnost ani tolik nezajímaly pěvecké výkony jednotlivých účastníků. Média a sociální sítě totiž ovládly spekulace ohledně vztahu porotkyně Kataríny Knechtové a soutěžícího Petra Borkovce. Zejména Petr totiž na svém Instagramu několikrát Katce v podstatě vyznal lásku a zahrnoval ji u každé jejich společné fotky hromadou komplimentů. Mnozí se tak už několik týdnů dožadují odpovědi: Jak to s vámi je?

Ticho nyní prolomila Knechtová, která v rozhovoru pro portál pluska.sk prozradila, jak se věci mají.

 

“My jsme se skamarádili, jsem jeho velký fanoušek. Je pro mě typ designového hlasu, ten se mi na Petrovi moc líbil. Od začátku mi na něm nějakým způsobem záleželo, protože měl problémy, které měl. Jako porotci jsme viděli, že má potenciál a jen potřebuje nakopnout. Jsem jediná žena v porotě a tak jsem se ho ujala. Vznikl mezi námi pěkný vztah. Nevylučuji, že do budoucna vyzkoušíme nějakou spolupráci,” přiznala.

 Je mezi nimi ale něco víc? “Beru to vše jako kamarádství. Myslím si, že nejsem typ jen tak pro jakéhokoliv muže, už vůbec ne na svatbu. Hudba je celibát. Petr je zlatý a udržujeme kontakt i po SuperStar. Uvidíme, jak se vše vyvine. Mám dost svých aktivit,” dodala zpěvačka.

Zábava - další články

Doporučujeme