Kyselým okurkám odzvonilo. Tohle jsou ty NEJPODIVNĚJŠÍ těhotenské chutě na světě!

18. srpna 2017·Zábava·Karolína Stránská

Všem je známo, že těhotenství s sebou kromě radosti a očekávání přináší také leckdy podivné chutě. Pokud jste si ale mysleli, že neustálou chutí na kyselé okurky to končí, pěkně jste se spletli.

Kostky mýdla a párky s marmeládou – to je jen zlomek laskomin, kterých se zachtělo nastávajícím maminkám po celém světě. Výběr toho nejlepšího (nejhoršího?) z jejich apetitu přetvořili dva umělci z Hamburku do excentrické kuchařky.

Designéři Vicky a Juarez pročetli více než 50 tisíc přiznání těhotných žen z celého světa. Odvážná dvojice recepty do kuchařky nejen sesbírala, rozhodla se je také ochutnat a následně hodnotit. Pár pokrmů jim dokonce zachutnalo.

V úvodu své knihy píší: „Bohužel hodně žen se za své chutě stydí. To nám dalo ještě větší motivaci tento projekt dokončit. Chtěli jsme, aby ženy věděly, že na to nejsou samy. A že nezávisle na tom, co jim zrovna chutná, určitě se najde někdo, jehož chutě jsou ještě divnější.“

A jaké recepty, že se v  kuchařce objevily? Než si prohlédnete GALERII, zmiňme alespoň párek s burákovým máslem či kostku uhlí. Nechte si chutnat!

Zábava - další články

Doporučujeme