Láska je láska? Žena (33) se chce vdát za lustr, tvrdí, že ho miluje

10. prosince 2017·Zábava·Karolína Stránská

Láska hory přenáší. Netradičních párů potkáváme denně na ulicích desítky. Co když se však někdo nezamiluje do osoby, ale do předmětu?

Amanda Liberty z Leedsu je v otevřeném vztahu se svými lustry a za jeden, jménem Lumiere, se nyní dokonce chce provdat. Zásnuby už proběhly, jak uvedl deník Daily Mail.

Když Amanda Lumiera před rokem na eBay spatřila, věděla, že to bude láska na první pohled. Poté, co z něj utratila v přepočtu 12 tisíc korun, tvrdí, že ho denně zahrnuje polibky a objetími. I přes to se však v noci radši přitulí  lustru jménem Jewel.

Lumiere a Jewel jsou součástí rozsáhlé kolekce, která momentálně čítá 25 lustrů. Ačkoliv je Amanda s jedním zasnoubená, uvádí, že s ostatními je v otevřeném vztahu. Sama se identifikuje jako objektosexuálka, čili osoba, kterou přitahují předměty, ne osoby.

“Jakmile jsem ho viděla, nemohla jsem na něj přestat myslet. Měl tak úžasné tvary. Pocházel z Německa a musela jsem si na něj 6 dní počkat, ale po týdnu byl konečně v mém náručí,” dodala Amanda.

Zábava - další články

Doporučujeme