Léto v Parku Mirakulum? Ve znamení živlu a snových atrakcí v novém Vodním světě!

24. července 2015·Zábava·Luboš Procházka

V Parku Mirakulum v Milovicích o víkendu zprovozní Vodní svět. Slavností otevření proběhne 25. července od 11.00, na které naváže odpolední živý program. Ten bude tvořit vystoupení kouzelníka a tanečníka Radka Bakaláře, zpívání s Myš a Maš nebo oblíbené tancování se psy s Vandou Gregorovou.

Pro děti bude dále připraveno malování na obličej nebo tetování. Další informace a aktuální program jsou k dispozici na www.mirakulum.cz nebo na Facebooku.

Ve Vodním světě získalo Mirakulum výlučný, originální a vpravdě unikátní venkovní komplex se systémem potoků, potůčků, koryt. Jeho základem je vodopád, který napájí jezírko. Najdete zde padající, stříkající i tekoucí vodu. Nerovný povrch evokuje průtok vody krajinou. Děti mohou určovat a měnit směr toku vody. Jsou zde stavidla, čerpadla, mlýnky. Nepřehlédnutelné jsou nerezové prvky, které také slouží ke hře s vodou.

Samotná soustava jezírek, koryt, vodních cest a různých vodních atrakcí, kde všude něco proudí, kape, stříká a žbluňká – to je pro děti neomezená studnice podnětů, inspirace a možnost poznání sledovat vodu v její rozmanitosti. Proto vše, co se bude točit, regulovat nebo stříkat, bude pro děti neobyčejně přitažlivé. Ve většině případů jde o naprosté originály, prototypy…

 

Zábava - další články

Doporučujeme