»Má paní ministryně v plánu se jít pověsit na stožár?« Fotomontáž Aleny Schillerové, která obletěla celé Česko

5. února 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Fotomontáž Aleny Schillerové na Instagramu. (Foto: Instagram tmbkofficial)

Fotomontáž ministryně financí Aleny Schillerové se stala hitem českého internetu. Ministryně je tam oděna do exkluzivního kostýmku v podobě české vlajky. Veřejnost snímek hlavně pobavil, našli se ale i tací, kteří netušili, že se jedná o fotomontáž, a tak jí vynadali, že hanobí jeden ze státních symbolů.

Právě Alena Schillerová je populární svými různě barevnými kostýmky. Na jejím Instagramu nalezneme mnoho fotek, kde má pokaždé jiný obleček.  Včera se ale na sociálních sítích objevila fotografie, kterou nikdo nečekal.

Na všech sociálních sítích se objevil obrázek Schillerové, jak pózuje v kostýmku z modré, bíle a červené látky, který vypadá jako česká vlajka. Všichni fotografii začali okamžitě sdílet a nechyběly ani vtipné komentáře.

View this post on Instagram

A post shared by TMBK (@tmbkofficial)

“A má paní ministryně v plánu se jít pověsit na stožár?”napsali lidé k příspěvku na Facebooku. “Jako když přijdeš z hokeje a hodíš vlajku na kredenc,” napsal další uživatel.

 

Zdroj: Instagram tmbkofficial

 

Někteří ale netušili, že se jedná o fotomontáž a do Aleny Schillerové se pořádně obuli. “Tak to už je opravdu moc. Ve státní kase průvan a ono to má čas na takovou šaškárnu,” uvedl jeden z komentujících. “Je to hanobení státního symbolu. Chce se mi blejt,” přidal se další.

Zábava - další články

Doporučujeme