Zní to šíleně? Počet jedniček v datu vašeho narození toho prozradí hodně o vaší povaze

11. srpna 2023·Zábava·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositpohotos)

Den, kdy jste se narodili, velmi ovlivňuje vaši osobnost. Jednat díky znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili, důležitá jsou ale také čísla, především jedničky. Kolik jich máte ve svém datu narození? A víte, co to znamená?

1 – 0 jedniček

Bez jedniček vás jen tak něco nerozhodí. Máte-li ve vašem datu jen jednu nebo dokonce žádnou, protože jste se narodili až ve 21. století, nehrozí u vás, že byste ze svého úsilí polevili. Jdete si za svým stůj, co stůj a nic a nikdo vás nezastaví. Což může být ale někdy problém. Postrádáte empatii. Aniž byste si to uvědomovali, můžete být bezcitní, což z vás společníka číslo 1 rozhodně nedělá – možná to má souvislost. Jste tedy předurčeni k tomu, že budete úspěšní a bohatí, ale bez přátel.

2 jedničky

Tak vy máte vyhráno! S vámi se chce každý kamarádit, trávit s vámi čas a o kamarády rozhodně nemáte nouzi. Jste zkrátka záruka skvělé zábavy, ať jste kdekoliv. Umíte být empatičtí a nebojíte se dávat najevo své emoce. naplno projevujete jak radost, tak smutek.

3 jedničky

Velice záleží, kde se jedničky nacházejí. Pokud minimálně jednu máte v roce narození, jste spíše introverti. Místo, abyste vyhledávali společnost lidí, je vám lépe o samotě s knihou. Dlouho trvá, než se někomu otevřete a pustíte si ho k tělu. Pokud máte jedničky jen ve dni a měsíci, jste přesným opakem a naprostým extrovertem. Vy se ničeho nebojíte, vrháte se do všeho po hlavě, je s vámi zábava a jste rádi středem pozornosti.

4 jedničky

Ve vás každý vidí jen nespolehlivého sobce, který se stará jen sám o sebe a na ostatní nebere ohled. Je to z toho důvodu, že o věcech nepřemýšlíte a zbrkle měníte svá rozhodnutí. Navíc s vámi cloumají emoce, takže je těžké s vámi o něčem diskutovat. Těžko navazujete vztahy s lidmi, a ještě hůř si je dlouhodobě udržujete. Málokdo s vámi totiž vydrží.

5 až 6 jedniček

Každá další jednička představuje víc a víc emocí. Máte tendenci věci a problémy zveličovat a na vše reagujete přecitlivěle. Když se vás něco dotkne, drží se vás to dlouho. Takový přístup rozhodně neprospívá ani vašemu zdraví, ani mezilidským vztahům. Jednak pálíte mosty, kdykoliv vám někdo, byť jen trochu ublíží. Navíc jste velice konfliktní člověk, který se často hádá a odmítá přijmou jakýkoliv jiný fakt, než je ten jeho.

Zábava - další články

Doporučujeme