Manželé čekají 14. dítě! Po 13 synech doufají v holčičku

7. února 2018·Zábava·Redakce

Zdroj: Facebook

Při pohledu na rodinnou fotografii Schwandtových se mnohým vybaví Klapzubova jedenáctka. Manželé Kateri a Jay z Illinois v USA však mají synů ještě více! Rodiče zatím na svět přivedli 13 chlapců a na cestě mají 14. dítě. Nikdo se jim jistě nediví, že tentokrát doufají v holčičku...

Jay a Kateri Schwandtovi jsou na velké rodiny zvyklí. Sama matka pochází ze 14 sourozenců. Čekat své 14. dítě jí tak nepřipadá nijak zvláštní. Ve skutečnosti už si prý Schwandtovi ani nedovedou představit svůj domov bez batolete. Na takovou myšlenku by si však zřejmě měli zvykat – zdá se, že 14. dítě bude jejich posledním.

Zveřejnil(a) Aye Thein dne 5. únor 2018

Kateri a Jay se u několika posledních dětí nechali jejich pohlavím překvapit až u porodu. Po třinácti synech už se netají tím, že by si přáli holčičku. „Zřejmě nám to není souzeno,“ řekl se smíchem Jay pro australský web News.com. Manželský pár už neděsí ani finanční či jiná zátěž, kterou by další dítě mohlo způsobit. Podle nich už při tomto počtu ratolestí dítě navíc nečiní žádný znatelný rozdíl.

Jejich nejstaršímu synovi je 24 let, nejmladšímu jsou 2 roky. Po chlapcích nesoucích jména Tyler (24), Zach (21), Drew (20), Brandon (18), Tommy (15), Vinnie (14), Calvin (12), Gabe (10), Wesley (8), Charlie (7), Luke (5), Tucker (4) a Francisco (2) bude zřejmě nový přírůstek posledním. O to víc má prý rodina v plánu si vychutnat každé stádium těhotenství či miminkovského věku dítěte. To samé si ale rodiče údajně mysleli již při očekávání nejmladšího Franciska.

Autor: Barbora Oulehle Pisingerová

Zábava - další články

Doporučujeme