Mezinárodní dětská pěvecká soutěž Sanremo Junior 2017

27. září 2016·Zábava·Daniela Procházková

První dětská pěvecká soutěž, kde děti na finálových večerech zpívají za doprovodu živého orchestru.

Sanremo Junior je jedna z nejprestižnějších mezinárodních dětských soutěží pro zpěváky a zpěvačky ve věku 6–15 let, kteří vystoupí s vybranou písní za doprovodu živého 39lennéhoorchestru a utkají se se zpěváky z dalších zemí. 

Finále Česká Republika a Slovensko – 22.2.2017 – Divadlo Hybernia

Přihlašování do konkurzů právě probíhá

Mezinárodní finále v Itálii – květen 2017

V roce 2017 se uskuteční již osmý ročník této mezinárodní pěvecké soutěže pro sólisty, která dává důraz na šíření hudby a zpěvu mezi mladými jednotlivci a snaží se jim dát možnost okusit hudbu s odborníky v mezinárodním a multietnickém prostředí. Už to, že zpěváci vystoupí s živým orchestrem, je na světě téměř unikát. Grand finále se bude opět konat ve svtoznámém divadle Ariston v italském mstě Sanremo. 

Společnost Moonlight production, která je pořadatelem Sanremo Junior Česká a Slovenská Republika hledá výjimečné talenty, kteří by si rádi zasoutěžili a zkusili jaké je vystupovat s živým orchestrem.  Dva nejnadanější pak pojedou reprezentovat svou zemi do italského lazeňského města Sanremo. 

Uzávěrka přihlášení do soutěže je 20.10.

Patronkami soutěže jsou tři mladé a talentované zpěvačky, herečky a moderátorky, které se profesionálně věnují i zpěvu ať už se jedná o koncerty nebo muzikály. Markéta Konvičková, Ivana Korolová, Genny Giatti.

Zábava - další články

Doporučujeme