Miliardový výherce stále neznámý. Sazka ho nechá hledat!

4. června 2015·Zábava·Luboš Procházka

Výherce necelé 2,5 miliardy korun v loterii Eurojackpot je stále neznámý. Sazka proto zvažuje, že pokud se o výhru nepřihlásí ani příští týden, tak jej nechá hledat!

“Zatím se o výhru nikdo nepřihlásil, přitom od soboty mu bude zbývat jen 14 dnů. Pokud by se nepřihlásil ani příští týden, tak zvažujeme, že bychom ho vyzvali,” uvedl mluvčí Sazky Václav Friedmann. Firma by nejspíš zvolila formu inzerátů či reklamy.

Peníze už má Sazka na svém účtu připravené, provozovatel loterie Eurojackpot jí poslal výhru v eurech. Česká loterijní společnost je podle kurzu v den losování převedla na české koruny a nepočítá, že by se o miliardy nikdo nepřihlásil. “Nepředpokládáme, že by výherce tiket ztratil nebo o tom nevěděl. Myslíme si, že jen plánuje, jak to udělá, až sem přijde,” tipuje Friedmann.

Výherce by však o rekordní výhru nejspíš nepřišel ani po uplynutí 35denní lhůty. Tu stanovuje český herní řád. Jenže evropský herní řád dává výherci možnost přihlásit se o výhru ještě další tři roky. Takže po české lhůtě by Sazka peníze poslala zpět provozovateli Eurojackpotu, který by je nejspíš na svém účtu ponechal další tři roky. 

 

Zábava - další články

Doporučujeme