Mladík si v opilosti změnil jméno: Jmenuje po slavné zpěvačce, svůj krok nehodlá měnit

13. ledna 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Thomas Dodd si úředně změnil jméno na Céline Dion (Foto: Twitter Thomas Dodd)

Thomas Dodd (30) z Velké Británie na svou poslední párty s alkoholem u televize jen tak nezapomene. Při sledování vystoupení kanadské zpěvačky Céline Dion se tak opil, že se rozhodl uskutečnit obrovskou šílenost. Úředně si změnil jméno za jméno svého idolu. Po vystřízlivění se nestačil divit kolik ho tato legrace stála. Informoval o tom server Birmingham mail.

Mladík pracující v cateringu během pandemie často sledoval videa se zpěvačkou Céline Dion. O Vánocích si k tomu ale dal pár skleniček a na druhý den se nestačil divit, k čemu se v opilosti odhodlal. “Když jsem přišel z práce domů, koukám, že mi přišla velká úřední obálka, na které stálo “neohýbat”,” řekl pro Birmingham mail udivený Dodd.

Následně obálku otevřel a nemohl uvěřit svým očím. “Když jsem ji otevřel, málem jsem padl do mdlob,” popisuje mladík. Stálo tam, že si nechal vystavit osmkrát potvrzení o změně jména z Thomas Dodd na Céline Dion. Sám je do zpěvačky blázen. “V žádném případě si to nenechám dát zpátky,” dodal přejmenovaný pro Birmingham mail. Sranda mladíka vyšla na více než 2,5 tisíce korun.

Bohužel pěvecký talent po Céline nezdědil. “Můžu vás ujistit, že když si zpívám ve sprše, z jejích pěveckých kvalit do mě nevstoupilo vůbec nic, ani se mi neupravilo bankovní konto na její úroveň,” zavtipkoval na závěr Dion.

Co na to Jan Kraus?

Zábava - další články

Doporučujeme