Motor letadla se ve vzduchu začal rozpadat! Cestující v děsivé situaci zareagoval nečekaně

14. února 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Twitter / Eik Haddad

Takový výhled z letadla by asi nikdo nechtěl! Pasažér letu ze San Francisca do Honolulu musel celou cestu sledovat, jak se odhalené části letadlového motoru za okýnkem chvějí a působí, že se celý mechanismus co nevidět rozpadne. Naštěstí dokázal vzít celou věc s humorem.

Série několika tweetů z letu ze San Franciska do Honolulu na Havaji dokázala řadu lidí pořádně vyděsit i pobavit. Pasažér jménem Erik Haddad totiž zaznamenal něco, co by zřejmě nikdo, kdo cestuje letadlem, zažít nechtěl. Ze stroje, který ho vezl, začaly odpadávat kusy motoru!

36 minut před předpokládaným přistáním na havajské půdě se jeden motor začal doslova rozpadat. Erik, který měl výhled z okénka přímo na klepající a drolící se motor, však místo znepokojení projevil svůj smysl pro humor. Na internet vložil fotografii rozpadlého motoru spolu s bezpečnostní příručkou a vtipně glosoval, že se o této situaci nikde nic nepíše.

Ačkoli si z celé situace na svém Twitteru dělal legraci, skutečnost moc veselá nebyla. Z motoru padaly kusy, celý se chvěl a cestující byli ve vážném ohrožení. Lidé na palubě museli při přistání zaujmout bezpečnostní polohu a řada z nich byla skutečně vyděšená. Když stroj na Havaji konečně bezpečně přistál, všem se znatelně ulevilo. Technický tým potom okamžitě přispěchal k letadlu a zahájil práce na rozbitém motoru.

Zábava - další články

Doporučujeme