Muži někdo každý den blokoval parkovací místo. Přišel s vypečenou pomstou

7. srpna 2020·Zábava·Redakce

Zdroj: Reddit

Najít vhodné místo k parkování ve velkém městě může být někdy opravdu problém. Své o tom ví muž z Londýna, který si kvůli potížím předplatil místo u své práce za téměř 35 tisíc korun na rok. Ani to mu však ve válce o parkování nezajistilo kýžené vítězství, protože na předplaceném prostoru se opakovaně objevovalo úplně cizí auto. A tak vymyslel vypečenou pomstu!

Nejmenovaný muž z Londýna o svém příběhu informoval na serveru Reddit. A jeho vyprávění si ihned vyžádalo značnou pozornost. V britské metropoli je totiž v některých lokalitách extrémně náročné nalézt vhodné parkovací místo. Muž o tom ví své, a tak si ho poblíž svého zaměstnání na celý rok předplatil. Vyšlo ho to přitom v přepočtu na téměř 35 tisíc korun!

Jednoho dne ho ale čekalo nemilé překvapení. Na jeho místě stál úplně cizí Ford Fiesta Zetec. Aby toho nebylo málo, neznámý drzoun se nespokojil s málem. Na místě se začal objevovat den co den. Poškozenému brzy došla trpělivost a začal přemýšlet, jak s nepoctivcem zatočit. Zkoušel ho blokovat vlastním vozem, vždy ale skončil dřív, a tak se s provinilcem nesetkal.

Jako by však na jeho straně stála vyšší spravedlnost, došlo k zajímavé souhře okolností. Kolega rozčíleného muže odešel na rodičovskou dovolenou a bratr zase odjel na nějaký čas do Kanady. Získal tak zároveň další volné parkovací místo po svém kolegovi a vozidlo od svého bratra. Za těchto okolností vymyslel pro parkovacího zloděje pořádnou lekci.

Sám pohodlně parkoval na místě po kolegovi, ale auto svého bratra umístil na parkovišti tak, aby provinilec nemohl vyjet. Bratrovu RZ nahlásil na parkovišti jako legitimní, zároveň informoval vedení o nelegálním vetřelci s Fordem. Když si tedy později majitel červeného Forda zkoušel u provozovatele parkoviště stěžovat, že nemůže vyjet, dostal pouze pokutu ve výši v přepočtu 2900 korun.

Jako se však parkovací lump nespokojil s jedním dnem zablokování místa, nespokojil se s ním ani poškozený. Bratrovo vozidlo na místě nechal a vlastník Fordu tak musel platit další a další pokuty. Celkem se částka vyšplhala až na téměř 60 tisíc korun. Zhruba po měsíci se bratr poškozeného vrátil z Kanady a trest tak musel skončit. Viník si však zřejmě zapamatoval moc dobře, že na cizích místech se stát nemá, protože se tam od té doby už nikdy neobjevil.

 

Zábava - další články

Doporučujeme