Na Devadesátky se opět dívalo přes dva miliony diváků. Pomohl i fešný Orozovič v roli vraha Kopáče?

9. února 2022·Zábava·Barbora Turková

Seriál Devadesátky (Zdroj: se souhlasem České televize)

Seriál Devadesátky si tuto neděli pustilo 2,3 miliony diváků a opět potvrdil, jak moc oblíbený je. Podle mnoha fanynek za to může i herec Igor Orozovič, který hraje vraha Karla Kopáče. A určitě se ještě bude na co těšit. Informaci uvedl server Mediaguru.

Veleúspěšný seriál České televize Devadesátky se s každou epizodou těší obrovskému zájmu publika. Každou neděli se stává prakticky nejsledovanějším pořadem a láme rekordy. Tak tomu bylo i minulou neděli, kdy epizodu s názvem Sudy sledovalo 2,3 milionu diváků starších 15 let.


To je zatím ze všech dílů nejvíc. Jednu z rolí hraje i Igor Orozovič, který se tím pochlubil i na sociálních sítí. V seriálu hraje vraha Karla Kopáče a v posledním díle dostane větší prostor. Kriminalisté v pátém díle našli sudy a připravují zatčení tzv. “orlického gangu”, jehož byl Kopáč členem.

Orozovič patří mezi velmi pohledné herce a fanynky jsou z jeho účastí v seriálu nadšené.“Když dnes budete hrát v Devadesátkách i Vy, tak se na ně ráda podívám,” svěřila se na sociální síti třeba fanynka Věra. “Už se nemůžu dočkat,”souhlasila další.

Zábava - další články

Doporučujeme