Na obrazovky se vrací Prostřeno. V prvním týdnu se k plotně postaví missky, moderátorka a zpěvačka

10. ledna 2022·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Soutěžící v Prostřeno. (Foto: se souhlasem FTV Prima)

Na obrazovky se po vánoční pauze vrací opět oblíbená kulinářská soutěž Prostřeno. V prvním týdnu se k plotně postaví hvězdy českého showbyznysu. Jak si poradí s hostinou missky, moderátorka a zpěvačka? Informoval o tom deník Blesk.

Od 10. ledna se diváci FTV Prima mohou těšit na nové díly soutěže Prostřeno. O výhru se první týden poperou modelka Monika Leová (30), moderátorka Andrea Antony (32), zpěvačka Debbi alias Deborah Kahlová (28), Miss World 2015 Andrea Kalousová a Česká Miss Andrea Bezděková (27).

V pondělí začneme s vařením u missky Moniky. Ta si pro své hosty připraví mango salát, polévku z čočky a kari, maso na karamelu a dva druhy domácí zmrzliny. Nálada u stolu bude od první chvíle výborná. Bohužel zpěvačky Debbi se dotkne, že moderátorka Andrea ji odhadne daleko vyšší věk. “To já jí stáhnu z jejích bodíků, až mě bude hostit. Pět bodů dolů za každý rok, co mi přidala,” uvedla v ukázce zpěvačka.

V úterý se u plotny předvede moderátorka Andrea Antony, která je aktuálně na mateřské dovolené. Její kamarádka misska Monika se během šmejdění zhostí role průvodkyně a dokonce poleze do šuplíků. To vyděsí její soupeřky, které si raději uklidí vnitřky šatníku. Co kdyby i u nich byla modelka takto nenechavá?

Ve středu své kulinářské umění předvede zpěvačka Debbi. Ta vsadí na moderní kuchyni. Servírovat bude například celerovo-ořechový krém, křepelku s bramborovou kaší a omáčkou z červeného vína a jako dezert crepe Suzette (palačinka se zmrzlinou). Zde bude obrovský zájem o přídavky, bohužel na to zpěvačka nebude připravená.

Miss World Andrea Kalousová (25) vsadí na italskou kuchyni. Bohužel hlavní chod, špagety carbonara, bude jedno velké fiasko. Modelka uvaří větší množství těstovin, ale malé množství “omáčky”. Jídlo tak bude velice suché. Holky si s tím ale poradí, a aby těstoviny lehce klouzaly do krku, zalijí je českou smetanou.

Celý týden se zakončí u missky Andrey Bezděkové (27), která se před Vánoci rozešla s hercem Markem Lamborou (26). Při vaření bude mít velkou trému, a tak občas i na něco zapomene. Je tak jasné, že během týdne rozhodně nouze o zábavu nebude. A kdo to nakonec vyhraje a jak s výhrou naloží? Stačí sledovat Prostřeno každý všední den od 17:50 na FTV Prima a vše se dozvíte.


Zábava - další články

Doporučujeme