Naše veganské děti nám dávají zabrat, postěžovala si maminka na internetu

3. března 2020·Zábava·Karolína Stránská

Zdroj: Paul Tonge

Příprava jídel pro rodinu může být těžkým úkolem. Své o tom ví Gemma Hannan, která díky svým vegetariánským a veganským dcerám, pro ně vaří nejen speciální jídla, ale musí také používat dvě sady nádobí a dvě odlišné trouby, protože si dcery nepřejí, aby bylo cokoliv kontaminováno živočišnými produkty.

Charlotte (15) a Courtney (14) přísně dodržují svou dietu a mamince tak udělily instrukce, aby se ujistila, že jejich dieta bude bez živočišných produktů. Maminka si tak musí dávat pozor, aby ani kapička výpeku z masa neukápla do jejich zeleninové polévky.

Gemma (37) není jediným rodičem, který se potýká se speciální požadavky svých ratolestí. Například počet veganů ve Velké Británii se za poslední 4 roky zčtyřnásobil. “Vyjít vstříc všem požadavkům je stresující,” říká Gemma. “Naštěstí mám dvě trouby a dost pánví a hrnců na to, abych se zaručeně vyhnula jakékoliv kontaminaci.”

“Zpočátku jsem kupovala pro Courtney vegetariánské burgery, říkala jsem si, že by je mohla uvítat. Pak se ale podívala do koše a přečetla si složení. S Charlotte je to trochu snazší, protože jí mléčné výrobky,” dodala maminka.

Zábava - další články

Doporučujeme