Nový pořad Svatba na první pohled zaujal diváky. Natálie však schytává drsnou kritiku

30. října 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Svatba na první pohled: Natálie a František. Foto: reprofoto TV Nova

Nová reality show televize Nova Svatba na první pohled umožňuje svým účastníkům najít si partnera mimo konvenční možnosti seznámení. První dvojicí, která si v pořadu řekla své ano, byli František (36) a Natálie (23). Zatímco sympatický podnikatel si  diváky získal na svou stranu, pohledná Natálka schytala na sítích drsnou kritiku. 

Televize Nova ve středu představila nový pořad s výmluvným názvem Svatba na první pohled. Zkušení psychologové a biologové v něm vytváří páry z nezadaných dobrovolníků. Dvojice se ale poprvé vidí až u oltáře a během svatební cesty a čtyřtýdenního zkušebního soužití se rozhodnou, zda v manželství chtějí pokračovat.

Prvním párem, který vstoupil do společného života, byl šestatřicetiletý podnikatel František a třiadvacetiletá zubní sestřička původem z Ukrajiny. Řada diváků je ovšem již nyní přesvědčena, že tahle dvojice v manželství příliš dlouho nesetrvá.

“Tvářila se jak kyselý zelí, pomalu se na něho ani nepodívala… Už teď je mi Františka líto,” zněl například jeden komentář v živé diskusi na facebookovém profilu televize Nova. Mnohým divákům se nelíbilo, že Natálka odmítla ženichovo rámě a svatební polibek povolila pouze na tvář.

“Dle jejího chování k němu během těch pár chvil se nedivím, že byla doposud sama, neboť se chovala jako pi**,” ostře se do dívky obul další diskutér.

Zklamání ale nevěsta nepřiznala.“Mám v hlavě řadu otázek na pana ženicha, vlastně už manžela. Uvidíme, jak to bude dál pokračovat,”uvedla Natálie po sňatku.

František si prý zatím nemůže stěžovat. “Na první pohled byla krásná. Má neskutečně nádherné zelené oči a z těch pár slov, které jsme prohodili, si myslím, že si budeme rozumět. Takže já jsem teď šťastný,” pronesl ženich před kamerami.

Foto: reprofoto TV Nova

Zábava - další články

Doporučujeme