Peprné Prostřeno: Macura před kamerami kolaboval, Novotný ukázal spoďáry

10. listopadu 2016·Zábava·Redakce

V oblíbeném televizním pořadu Prostřeno už jsou diváci zvyklí na různé výstřelky amatérských kuchařů. To, co ale tento týden předvádějí vybrané celebrity, to už leckomu vyrazí dech.

Tento týden TV Prima vysílá Prostřeno Speciál, do kterého pozvali známé tváře. Vedle manželského páru Krampolových je tam herec Zdeněk Podhůrský, Regina z show Vyvolení, bývalý šéfredaktor bulvárního webu Pavel Novotný a samozvaný ochránce žen Zdeněk Macura, který kdysi vehementně bojoval o přízeň zpěvačky Ivety Bartošové.

A právě mezi posledními dvěma to od začátku vysílání pořadu hodně jiskří. Novotný dává nepokrytě najevo, že Macurou pohrdá a dělá mu naschvály. Ve středu byl syn baviče Petra Novotného hostitelem show a před hosty se producíroval pouze ve slipech.

A na Macuru si vymyslel pomstu – servírované buřty nasladko mu potřel nejpálivější omáčkou na světě. Ten okamžitě po pozření začal lapat po dechu a neustále se pálivou chuť snažil zahnat pořádnou dávkou vody. Vypadalo to, že v kuchyni Novotného snad i zkolabuje.  

Reprofoto: Prostřeno / FTV Prima

Zábava - další články

Doporučujeme