Podzimní sezóna ZOO nabídne mnoho osudových zvratů. Nebudou chybět ani nové tváře

1. července 2022·Zábava·Redakce

Herci ze seriálu ZOO. (Foto: se souhlasem FTV Prima)

Seriál ZOO se pomalu blíží do sezónního finále. Ve čtvrtek televize Prima odvysílá poslední díl před prázdninovou pauzou a společně se svými oblíbenci se diváci opět setkají na podzim. Pojďme se podívat, na co se můžeme v nových dílech těšit. S informacemi ze zákulisí přišel deník Blesk.

V nové sezóně na diváky čeká spousta překvapení. Například seriál opustí Bob Klepl, který hrál ošetřovatele nosorožců Radka Daňhela. Herec již nestíhal sedět na dvou židlích najednou, a tak raději účinkování v pořadu ukončil. Panu Kleplovi moc děkujeme, že vždy zpříjemňoval čas všem na place, a budeme se na něj těšit někdy v budoucnu,” uvedl pro Blesk mluvčí seriálu Josef Ducký. Místo něj začne v ZOO pracovat uznávaný specialista a tvůrci se v jeho případě nechali inspirovat skutečným příběhem.

Také Eva Burešová, představitelka Viky, bude na nějakou dobu muset přerušit natáčení. Je totiž v jiném stavu a s šéfkuchařem Přemkem Forejtem se potomka mají dočkat už v srpnu. Scenáristé jí sice předepsali těhotenství i s Petrem neboli Robertem Urbanem, ale na to, jak to s Viky dopadne, si budou muset diváci ještě počkat.

Od podzimu pak na obrazovce už neuvidíme Natálii Halouzkovou neboli Mínu z infocentra ZOO. Točí totiž nový seriál Dobré zprávy, a tak její postava musela podle mluvčího z děje pryč.

Podzimní sezóna ale bude velmi nabitá. Diváky čeká svatba PetraMarkéty, ale on si uvědomí, že není ta pravá. Uteče od oltáře a za to se mu Markéta bude chtít pomstít. Viky se do života dostane její pravá sestra Tes. Také Sid čekají krušné chvíle. Skončí v řetězech a pomáhat jí bude Haďák, kterému rozhodně není lhostejná.

View this post on Instagram

A post shared by ZOO (@prima_zoo)


Zábava - další články

Doporučujeme