Haďák ze ZOO se pochlubil roztomilou fotografií. Šimon Bilina je fešák od malička

12. května 2022·Celebrity·Redakce

Šimon Bilina. (Foto: se souhlasem Š. Bilina)

Herec Šimon Bilina, kterého můžete potkávat každé úterý a čtvrtek v seriálu ZOO, kde hraje Adama Hrušku alias Haďáka, se na instagramu pochlubil roztomilými fotografiemi z dětství. Všechny fanoušky tak velmi mile překvapil.

Pár let zpátky. S taťuldou a dědou,” napsal k snímkům na instagram Bilina. Na nich je jako malý chlapeček se svým tatínkem, který hraje na kytaru a na druhé fotce se svým dědečkem hraje na akordeon.

View this post on Instagram

A post shared by Šimon Bilina (@simon.bilina)

Mnoho fanynek se tak nad fotografiemi doslova rozplývalo. “Juuuu,” napsala Janina. Hezké vzpomínky, hlavně ta fotka s dědou,” dodala Věra. Je tak jasné, že si Šimon získal ještě více obdivovatelek.

V seriálu ZOO hraje Adama Hrušku alias Haďáka, který se velmi často na své okolí mračí a je velmi těžké se mu dostat pod kůži. To se povedlo v jednom z posledních dílů právě Aničce, kterou hraje Michaela Pecháčková. Jak se jejich vztah vyvine, a zda spolu tato dvojice bude, si ale budou muset ještě diváci počkat. Ve 28. epizodě ji totiž Adam odmítl s tím, že se k ní hodí někdo lepší.

View this post on Instagram

A post shared by ZOO (@prima_zoo)

Celebrity - další články

Doporučujeme