PORADNA FREKVENCE 1: Džíny do lednice? Jasně a ještě dalších 8 věcí

29. května 2016·Zábava·Redakce

Že do lednice nepatří nic jiného než potraviny? Tak to se pletete. Pokud ještě nedáváte polštář na mrazák, tak to rychle napravte.

Sýr, vajíčka, máslo, pomerančový džus, polštář – něco vám tu nesedí? Asi ten polštář. Ale on do seznamu věcí z ledničky patří. Nevěříte. Tak si přečtěte, co všechno se vyplatí dávat do ledničky nebo mrazáku.

Polštáře, květiny a obálky na dopisy

Taky se divíte, jak je možné, že v květinářství vypadají květiny vždycky tak svěží? Aby ne, bydlí totiž v lednici. Pokud máte řezané květiny, které chcete naaranžovat až později, dejte je s klidem do ledničky.

Skvělý tip pro horké noci: Dejte si polštář v igelitovém pytli pár hodin před spaním do lednice. A je to!

Znáte to, sotva zalepíte obálku, zjistíte, že jste do ní něco zapomněli dát. A novou nemáte. Tak šup s dopisem do mrazáku, po chvíli lepicí proužek v pohodě rozlepíte a znovu zalepíte.

Silonky, džíny a oblečení ozdobené žvejkou

Pokud si dámy uloží na noc (v plastovém sáčku) drahé a jemné punčošky do lednice, budou zase v perfektním stavu. Chlad pomáhá jemným vláknům obnovit pevnost, tím se snižuje riziko klasického oka na punčoše.

Také džíny reagují na chlad pozitivně. Pokud máte pocit, že u vašich oblíbených džínů začínají řídnout kolena, dejte je občas na noc do lednice.

Žvýkačka se ocitne na oblečení raz dva. Stačí chvilka nepozornosti a už na ní sedíte. Není nic jednoduššího, než dát oblečení do mrazáku. Za pár hodin odloupnete žvýkačku i těch nejjemnějších látek.

Kosmetika

Oční linky, oční krém, lak na nehty. Tak těm vyhraďte v lednici stálé místo. Díky chladu zůstane měkká barevná část očních linek hezky tvrdá a při líčení je práce preciznější.

Od očního krému očekáváme, že nás zbaví kruhů a prapodivných pytlíků pod očima. A to se krému povede mnohem lépe, když je vychlazený. To samé platí i pro hydratační krémy, pleť bude po studeném krému zářivější.

Lak na nehty vydrží v ledničce v dobré kondici měsíce (ale co, i roky!). Zachovají si své perfektní krycí vlastnosti a trvanlivost.  

 

PORADNA FREKVENCE 1: Ty nejlepší domácí omlazovací triky

PORADNA FREKVENCE 1: Pět bláznivých dietních triků, které fungují

Zábava - další články

Doporučujeme