Pražské služby baví internet! Jejich pracovníci geniálně napodobují slavné snímky

5. září 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / prazske_sluzby

Český internet v posledních dnech ovládla nečekaná hvězda. Staly se jí totiž Pražské služby, jejichž zaměstnanci v oranžových stejnokrojích velmi zdařile kopírují slavné fotografie. Za počátkem vtipné série přitom původně stála úplná náhoda.

Nečekanou pozornost k sobě nedávno přitáhly Pražské služby. Na jejich sociálních sítích se totiž objevily snímky, které velmi zdařile a především vtipně napodobují ikonické fotografie 20. století přímo v terénu pražských ulic.

Jako první byla v únoru zveřejněna momentka na přechodu, která nápadně připomíná slavný záběr kapely The Beatles v Abby Road. “Fotografie inspirovaná The Beatles vznikla na žižkovském přechodě spontánně během zimní údržby komunikací,” uvedl mluvčí Pražských služeb Radim Mana pro server Aktuálně.cz.

View this post on Instagram

? Come together right now over me… ?#zizkov #abbeyroad #snowfighters #pražskéslužby #snih

A post shared by Pražské služby (@prazske_sluzby) on

“Při procházení balíčku jsem na snímek narazil. Analogie se slavnou fotkou z Abbey Road byla zřejmá a nevyužít ji samostatně pro naše sociální sítě s humorným textem, tak to by byl marketingový hřích,” svěřil se Mana deníku Blesk.

Jeho slova se potvrdila a příspěvek zafungoval velmi dobře. Pražské služby obdržely spoustu pobavených a pochvalných reakcí a rozhodly se proto v nápadu pokračovat. “Na sociálních sítích sázíme na humor. Věříme, že se nám to daří a je to správná cesta,” dodal mluvčí.

Zábava - další články

Doporučujeme