Reality show Svatba na první pohled se vrací! Kdo půjde první k oltáři?

6. září 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

První pár Romana a Jaroslav. (Foto: se souhlasem TV Nova)

Divácky oblíbená show Svatba na první pohled se letos vrací opět na obrazovky. Tým expertů opět vybral páry, které se uvidí až v den obřadu. Poté na ně čekají líbánky snů, ale i vzestupy a pády, které k životu neodmyslitelně patří. Po ruce jim také neustále budou experti na vztahy.

První pár televize Nova již představila. Tvoří ho šestatřicetiletý programátor Jaroslavsedmadvacetiletá Romana, která pracuje jako programátorka. Když oba spatří fotku toho druhého, tak si navzájem dají vysoké číslo atraktivity. Chci najít nějakou spřízněnou duši, se kterou bych žil a byl si s ní navzájem oporou,” řekl toužebně Jarda. Romana si také přeje, aby jí experti našli toho pravého. Doufám, že mi najdou životního partnera,” dodala.

Právě experti si myslí, že si tento pár na 100 % sedne. “Kromě vizuální atraktivity existuje i biologická atraktivita, která je podvědomá, nemůžeme ji nijak procítit, stane se, aniž bychom to věděli. Myslím si, že tito dva by mohli splynout i vášnivým sexuálním vztahem, jen co se spatří,” zhodnotila pár expertka na DNA Jaroslava Babková.

S ní souhlasí také psychoterapeutka a koučka Šárka Vávrová. Podle ní je Romana sexuální dračice. “Je to žena, která má více tváří,” dodala. Jestli to páru opravdu vyjde a zamilují se do sebe, to uvidíme v sobotu 11. září. Tentokrát si užijete dokonce více dílů, protože experti spojili šest párů!

Zábava - další články

Doporučujeme