Richard Müller představí TO NAJLEPŠIE v šansonovém provedení!

28. července 2016·Zábava·Redakce

Po obrovském loňském úspěchu se Richard Müller opět chystá na turné! Tentokrát pro fanoušky připravil „To najlepšie tour“, na kterém se představí ve 13 českých městech v šansonové poloze.

Nejkrásnější Richardovy balady si tak můžete užít v komorní atmosféře a v nových aranžmá. Nenechte si ujít hity „Milovanie v daždi“, „Rozeznávám“, „Rieka“, či „Koniec sveta“ v podání  akustických hudebních nástrojů jako klarinet, flétna či kontrabas, které spolu s rytmickou sekcí dotvoří neopakovatelný hudební zážitek.

„Nápad připravit „To najlepšie tour“ vznikl celkem přirozeně. Minulý rok jsme hráli program „15 rokov bez Filipa“, tedy písně, které pro mě napsal Jaro Filip. Dva roky předtím jsme hráli a cappella výběr písní, které jsme na tento formát připravili. A protože mě posluchači už 3 roky neslyšeli hrát moje nejznámější písně s kapelou, rozhodli jsme se, že připravíme program složený z největších hitů. Je to takové přirozené pokračování  „Potichu tour“, které mělo velký úspěch. Všichni mi říkají, že mi šansonová poloha svědčí nejvíce,“ prozradil Richard Müller..

„Je pro mě radost hrát s lidmi, které znám. Jsme sehraní a užíváme si to. Už se velmi těšíme, až vyrazíme mezi fanoušky. Já to opakuji stále dokola, jestli někdo tvrdí, že mu přízeň fanoušků nedělá dobře, tak lže. Mě to naplňuje. A také mě naplňuje, že se náš program lidem líbí. Že je na ty 2 – 3 hodiny dostaneme do jiného světa, že si odpočinout. Je to souznění…“ vyznal se Richard Müller.

Pražský koncert bude 16.října a vystoupí na něm speciální hosté Dan Bárta a Michal Pavlíček. Vstupenky na pražský koncert můžete zakoupit v síti Ticketsream, vstupenky na vystoupení v jiných městech můžete zakoupit v síti Ticketportal. Frekvence 1 u toho opět nebude chybět.

 

Zábava - další články

Doporučujeme