Stromečky vzhůru nohama jsou nejnovějším vánočním trendem

11. prosince 2020·Zábava·Redakce

Vánoce se nezadržitelně blíží a mnozí už začínají uvažovat, v jakém stylu letos ozdobí svůj stromek. V barvách zlata, Nebo tradičně červeno zelený? A co takhle vzhůru nohama?

V posledních letech se objevilo několik módních trendů, které vedly tradiční vánoční dekorace jiným směrem. Černobílé stromky, stromky v barvě šedé, aby ladily s vaším interiérem. Pokud však chcete být skutečně originální, zkuste stromek pověsit vzhůru nohama. To je totiž jeden ze světových trendů.

Nejen, že se jedná o skutečně originální způsob, jak si vyzdobit byt, navíc vám to ušetří spoustu místa na podlaze a chovatelé koček si tuto inovaci také nemohou vynachválit, kočky totiž konečně na stromek nedosáhnou. Mnoho lidí už se jalo své smrky a jedličky vázat ke stropu a sdílet fotky na sociálních sítích.

“Ano, vím, že jsem jeden z těch lidí, co začíná zdobit v listopadu, ale prosinec bude hektický. A ano, visí vzhůru nohama,” napsal jeden z nich. Najdou se však i tací, kterým tato novinka přijde zcela antikřesťanská. Zcela prý popírá původní záměr a navíc připomíná satanistické věšení kříže vzhůru nohama.

Foto: Boredpanda

Zábava - další články

Doporučujeme