Tato tři znamení milují nakupování. Jste jedním z těchto shopaholiků i vy?

21. srpna 2021·Zábava·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Všichni tak nějak milujeme nakupování. Nemusí jít pouze o nákup oblečení. Někdo cítí pocit uspokojení, když si koupí nové boty, jiný zase neodolá dalším hodinkám a někdo další si rád koupí novou rtěnku nebo knížku. Většina z nás má rádo pocit, když si neseme něco nového z obchodu domů. Tato tři znamení však mají sklony stát se na nakupování závislými.

Lvi

Lidé narození mezi 23. červencem a 28. srpnem se rádi obohacují novými a krásnými věcmi. Zároveň je baví, když se mohou novými úlovky pochlubit. Rádi nakupují nejen pro sebe, ale i pro ostatní. Takže když vám Lev koupí něco pěkného, je to dárek nejen pro vás, ale také pro něj.

Býci

Býci mají takovou neřest, že se smíří vždy jen s tím nejlepším. Takže když jdou nakupovat, ať už cokoliv, vždy si koupí to nejdražší a nekvalitnější, co má nejlepší recenze. Milují všechno krásné a luxusní. Kvalita je pro ně vždy na prvním místě a nemají problém s utrácením ve velkém.

Berani

Beran si koupí to, co se mu líbí. Nekouká na cenu, nesnaží se smlouvat. Stejně jako Býk a Lev miluje krásné věci. Dokáže být v obchodě hodiny a hodiny a vždy tam nechá majlant. Takto je spokojený, šťastný a vůbec nebere ohled na to, jak mu tahle jeho záliba může v budoucnu znepříjemnit život.

Zábava - další články

Doporučujeme