Křestní jméno o vás může říct víc, než si myslíte. Vypočítejte si podle něj svůj charakter

18. srpna 2021·Zábava·Dominika Číčelová

Ilustrační foto.

Zda můžete podle křestního jména, na jehož výběr neměl jeho nositel vlastně žádný vliv, zjistit jeho charakter, je otázka. Každopádně vám může alespoň odtajnit vaši životní cestu a poradit směr, kterým se vydat, abyste našli štěstí. Naučte se vypočítat ze jména vaše číslo a zjistit, co o vás říká.

Pokud chcete zjistit číslo vašeho jména, řiďte se podle následující tabulky. Vezměte celé své křestní jméno (pokud jich máte víc, jako například Anna-Marie, počítejte celé) a ke každému písmenu přiřaďte číslo podle naší tabulky. Všechna čísla sečtěte dohromady. Pokud vám vyjde dvojciferný výsledek, pak mezi výsledná číslice vložte znamínko plus a opět tyto dvě číslice sečtěte. Výsledek je vaše číslo.

Příklad

Jméno Veronika: 4+5+9+6+5+9+2+1=41 4+1=5

Číslo jména Veronika je číslo 5

A co o vás Vaše číslo říká?

Tabulka (Zdroj Dáma.cz)

Číslo 1

Rozhodně vám nechybí sebevědomí ani pevná vůle. Jste úspěšní, jelikož jste cílevědomí, spolehliví a máte skvělé organizační schopnosti. Máte vůdčí schopnosti. To z vás však občas dělá panovačného člověka, který ostatním dokáže lézt pěkně na nervy.

Číslo 2

Dvojky jsou mírné, trpělivé, citlivé a obvykle jsou tito lidé velcí diplomaté. Ke spokojenosti potřebují celoživotní harmonický vztah. V práci jsou však výborní týmoví hráči. Před problémy však raději utečou, než by je řešily. Pozor by si měli dávat na závislosti, protože kvůli jejich občasné přecitlivělosti, jsou k ní náchylné.

Číslo 3

Trojky jsou inteligentní, temperamentní a příjemné, proto bývají oblíbené ve společnosti.  Mají obvykle hodně různých talentů a velmi často mezi nimi najdete básníky či umělce. Umí být však také hodně náladoví a tvrdohlaví. Vždy se snaží vyhrát, protože nesnášejí prohry.

Číslo 4

Lidé s číslem čtyři potřebují za každou cenu mít nějakou funkci. Jsou to typicky pečliví lidé, kteří milují rutinu. Bez ní jsou ztracení a nervózní. Jsou sice skromní, spolehliví a upřímní, což je jejich velké plus. Na druhou stranu jsou to občas až přehnaní pedanti, a tím přivádějí ostatní lidi k šílenství.

Číslo 5

Svoboda, dobrodružství a cestování jsou věci, které pětky nezbytně potřebují, aby se cítili šťastně. Takoví lidé jsou zkrátka do všeho “hrrr”. Nesnáší rutinu a milují spontánnost. Snadno se nadchnou pro věc a do všeho se vrhají po hlavě. Jejich charakter a povaha však způsobují, že s nimi jen tak nikdo dlouhodobě nevydrží.

Číslo 6

Šestka znamená mateřskou sílu a energii, něhu a spolehlivost. Umí to dobře s penězi a ve všech životních ohledech jsou stoprocentně spolehliví. Milují krásu, hezké a příjemné prostředí. Umí být však velice žárliví a mají sklon k závislostem. Ať už k těm na alkoholu nebo na jídle. Musejí si dávat pozor, aby se z nich v průběhu života nestali lakomci.

Číslo 7

Zvědavé sedmičky se rády učí nové věci. Jsou to velcí filozofové a všechno se snaží pochopit po svém. Vlastní je jim trpělivost a velkorysost. Nejsou hektické, rády odpočívají a relaxují. Často mají nasazené růžové brýle a nechtějí vidět skutečnou realitu. Velké pády je nijak nerozhází, protože se z nich vždy snadno dostanou.

Číslo 8

Těm, kterým vyšla osmička, budou milovat úspěch, obchod, peníze a zlato. Pokud jde o dosažení úspěchu, jste překvapivě odvážní. Většinou jsou osmičky okouzlující lidé, kteří však mají jen málo přátel. Někdy jsou osmičky netrpělivé a nerady se přizpůsobují. Často jsou mezi nimi tyrani nebo buřiči, kteří těží ze své moci.

Číslo 9

Lidé, kterým bylo do vínku dáno číslo devět by nejraději pomohli celému světu. Jsou ochotné, milosrdné a obětavé. Umějí vést a snadno přesvědčí ostatní o své pravdě.  Ve vztazích bývají loajální, věrné a citlivé a mívají umělecké sklony. Občas ale bývají málo tolerantní.

Zábava - další články

Doporučujeme